Allt mindre tid för städning

18 maj 2020 jonas olsson

Att städa hemmet är ett måste för att man ska må bra och trivas inomhus. Idag är det dock allt färre som faktiskt har tid att städa – eller lust för den delen. Idag prioriteras det andra saker när det kommer till ens fritid, såsom träning eller att spendera lite mer tid med vänner och familj. Behovet av städning förblir så klart detsamma, och när det finns efterfrågan så finns det även ett utbud. I det här sammanhanget handlar det om städfirmor redo att ta an både stora och små uppdrag med skräddarsydda tjänster som passar alla klienter. 

Genom att anlita en professionell städfirma sparar du tid och får ett rent hem. Vad kan bli bättre? 

 

Olika typer av städning 

Ja, det finns olika typer av städning och det är inget konstigt med det. Idag skiljer vi mellan företags- och hemstädning, storstädning och flyttstädning. Självklart finns det även mer specialiserade städtjänster såsom rengöring av sjukhus, skolor och daghem. 

Oavsett vilken typ av städning vi pratar om så gäller det att ta sin tid samt ha de rätta verktygen och rengöringsmedlen. Om det är en flyttfirma som står för städningen är det enda du behöver tänka på att välja rätt företag och specificera de önskade städmomenten. 

 

 

Vad ingår i en flyttstädning? 

Flyttstädning är kanske en av de vanligaste former av städhjälp som folk behöver. Flyttstädning i Stockholm skiljer sig inte från någon annan förutom att det utförs just i huvudstaden. Vad brukar det då ingå i en sådan tjänst om man bestämmer sig för att anlita en firma? 

Här är svaret lite olika beroende på överenskommelsen med företaget. Vanligtvis inkluderar flyttstädning rengöring av väggar, garderober, spis, fönster, badrum och vitvaror.  Rengöringsmedel ingår oftast i slutpriset. Observera att kostnaden kan variera företag och städer emellan. Fråga alltid efter en offert innan du väljer en städpartner. 

Fler nyheter