Använd våtrumspaneler och gör stora förändringar med små medel

25 januari 2021 Cecilia Olsson

Förändring i hemmet eller på arbetsplatsen kan alltid vara trevligt och kan åstadkommas genom stora eller små projekt. Stora projekt blir dock ofta dyra och tar lång tid att genomföra, därför kan det många gånger vara en god idé att välja en enklare väg för att få den förändring man önskar. Ett exempel på det är våtrum och kaklade utrymmen, att byta ut sådant kräver kunniga yrkesutövare som vet vad som krävs och kan utföra arbetet korrekt. Men det finns en genväg som är både smidigare och billigare. 

Gör det inte svårare än vad det behöver vara 

Handlar det om att man helt enkelt bara har tröttnat på utseendet som våtutrymmet eller plattorna har så går det att använda sig av våtrumspaneler för att snabbt få det utseende man önskar på rummet eller ytan. Handlar det däremot om en fuktskada eller dylikt så är det viktigt att åtgärda det skadade området eftersom det inte räcker med att bara täcka över det. 

Användbara våtrumspaneler

Hos e-plast.se finns Easywall våtrumspaneler som kan användas för att förändra utrymmen både i hemmet och på företag. De kan till exempel användas i köket som stänkskivor eller som alternativ till plattor i badrummet. Med Easywall-paneler går det att täcka gamla plattor istället för att byta ut dem, vilket är både enklare, tar kortare tid och kan dessutom vara ett billigare alternativ. Panelerna kan även användas som exempelvis en vacker bakgrund i en företagsreception.  

Med våtrumspaneler går det snabbt att få den look som önskas

Easywall-paneler kommer i storleken 1×2,05 meter och eftersom de endast är tre millimeter tjocka så är de trots sin storlek lätta att hantera. Panelerna kan användas inomhus eller utomhus och de kommer i många vackra designs. Till exempel finns det Easywall-paneler med motiv som efterliknar marmor, skiffer eller betong. För den som föredrar enfärgat så går det även att beställa panelerna i fyra olika vackra och dämpade färger. 

Fler nyheter