Boka tid för fillers i Malmö

12 februari 2022 jonas olsson

editorial

Med åren så förändras kroppen på en massa olika sätt. Det är en del av att åldras och är helt naturligt. Men, för vissa människor så sker den förändringen tidigare och i en större utsträckning än för andra. Då kan det vara bra att veta att det finns saker man kan göra åt det. Som att till exempel göra fillers. Vill man prova göra fillers i Malmö, kan man kontakta: https://clinicnvy.se/fillers/.

Är man nyfiken på att testa att göra fillers så behöver man inte vara rädd för att det ska göra ont eller vara smärtsamt på något vis. Självklart känns det lite vid varje stick, men det är ingenting som gör särskilt ont. 

Det är idag vanligt att göra fillers på olika platser i ansiktet för att släta ut rynkor och strama åt huden. Det görs av både gammal som ung och passar lika bra för alla som vill. 

 

fillers

 

Strama åt och fyll ut huden med hjälp av fillers

Din huds elasticitet blir med åren sämre. Därmed blir den också slappare och man kan få mer rynkor. Rynkor är något som är ärftligt. Så, har man föräldrar eller andra släktingar som har mycket rynkor är det sannolikt att man själv också kommer att få det. Rynkor är en del av åldrandet. Samtidigt, om man helst vill slippa dessa kan man göra fillers. 

Fillers stramar åt och fyller ut huden eller det område där man väljer att injicera det. En liten tunn nål injiceras i huden där man önskar. En viss svullnad och ömhet kan uppstå ett tag efter att man har gjort injektionerna, men det är ingenting som är kvarstående särskilt länge utan lägger sig efter några dagar. 

Vill man att resultatet ska kvarstå så bör man upprepa behandlingen efter ett par månader. Detta då fillers försvinner med tiden.

Fler nyheter