Därför ska du välja en Mitsubishi-verkstad i Stockholm

31 juli 2021 patrick pettersson

Mitsubishi Group består av en grupp företag från olika delar av industrin i Japan. Mitsubishi grundades av Iwasaki Yatarō år 1870. Från 1870 till 1946 hette Mitsubishi Group, Mitsubishi zaibatsu. Då grundlades märket och dess kännetecken som vi känner till så väl idag. Men när Japan ockuperades under andra världskriget så lades det företaget ned. 

Idag är det däremot väldigt levande och producerar några av de vanligaste bilarna som vi ser på vägarna idag, som exempelvis bilmodellerna Galant, Lancer och Outlander. Även om de företagen som utgör en del av Mitsubishi Group är enskilda företag så behålls enheten med hjälp av konferenser varje fredag, samt enskilda möten gällande mer specifika ämnen. Några av de största företagen som är en del av Mitsubishi Group är MUFG Bank som är Japans största bank, Mitsubishi Corporation, Mitsubishi Electric och Mitsubishi Heavy Industries. Dessa företag, tillsammans med några mindre samarbetspartners, bygger de bilar som vi tycker så mycket om. 

Mitsubishi-auktoriserade verkstäder i Stockholm  

När du lämnar in din Mitsubishi till en märkes-verkstad i Stockholm, som exempelvis https://www.vallentunamotor.se/, vet du att personalen är utbildad och specialiserad inom just Mitsubishi. De vet precis var allting sitter, vad som gäller varje service, hur just din modell fungerar. De jobbar också därför extra snabbt och smidigt. 

Du kommer även att få rätt uppdateringar, originaldelar och en stämpel i serviceboken som indikerar kvalité. Du kan tack vare allt detta känna dig trygg med att din bil hålls i riktigt bra skick och att allt går rätt till. Värdet på din bil bevaras även det bättre, och har du någon garanti kvar på din bil så vet du att om något händer är det inga problem att få det fixat utan extra kostnad. Du tar helt enkelt hand om din Mitsubishi så som det var tänkt när den byggdes av Mitsubishi Group.

Fler nyheter