Känn trygghet med iloq

17 augusti 2020 Lily Hansen

Vet du att du har många vanliga nycklar till ditt hyreshus eller din firma skulle du känna dig mycket tryggare med iloq. Det är elektroniska nycklar som inte går att kopiera som de gamla.

Du styr själv elektroniskt vilka rum nycklarna ger tillträde till och hur länge. Det är ett otroligt flexibelt system, antingen man har bed and breakfast, hotell, eller om det är sommarjobbare eller hantverkare som kommer och går i fastigheten. Iloq i kumla kan vara något för dig som har ett hus där. Kontakta ett seriöst företag som är experter på elektronisk bevakning. De kan ge dig råd och tips om vad som passar i din fastighet.

 

Försäkringsfrågan är löst

Det är en stor trygghet också försäkringsmässigt att ha koll på nyckelfrågan. Som husägare vill man inte riskera att någon kommer tillbaka på udda tider och stjäl något eller ställer till skadegörelse. Försäkringar gäller inte om man ger bort nycklar till tjuven. En elektroniskt programmerad nyckel ska givetvis alltid lämnas tillbaka, men om det inte sker är det inte så stor skada skedd, för den kan enkelt avprogrammeras igen.

Om en anställd skulle bli bestulen på handväskan, behöver inte alla låsen bytas, och det är också en stor trygghet.

 

 

Tillträde till bestämda rum

Genom att man kan styra vart varje nyckel går ger detta en stor flexibilitet att ge folk olika åtkomster. Vissa rum är totalt låsta för de flesta, medan chefspersoner kan ha tillträde till dem.

Allt fler områden i vårt samhälle är styrda med datorer och appar, och det ger helt andra och nya möjligheter att kontrollera lokaler via iloq, säkerhetssystem och övervakningsfilmer. När man vidtar dessa åtgärder minskar också inbrottsförsök och stölder, eftersom det försvårar för tjuvar att operera osedda. Finns det risk att åka fast, finns det större chans att tjuven avstår från att ens försöka stjäla.

Fler nyheter