Komplettera höstgarderoben

Komplettera höstgarderoben

Hösten är en underbar tid då färgerna i naturen brinner i allt från grönt till gult och brunt. Det är en tid då många känner förändringens nerv rycka till och vi planerar, sorterar och gör oss av med sådant som vi inte längre använder eller vill ha kvar. Detta gäller framför allt garderobsrensning. Känslan av att faktiskt kunna ta sig in i garderoben igen är befriande. Men när utrymmet plötsligt står där halvfullt så kan vi ändå inte hålla oss ifrån att vilja fylla upp den igen. Ett tips som många har tagit till är årstidsgarderober. En uppsättning för varje säsong. Nu är det alltså hög tid att få bort sommarsäsongen från garderoben, packa ner den i vakuumpåsar och lägga den under sängen eller var man nu vill förvara den.

 

 

Basplagg lyser med sin frånvaro

 

Visst är det väl skönt att se vad du har för kläder? Visst är det skönt att kunna bläddra bland galgar utan att uppbåda all armstyrka du besitter för att komma åt den där svarta tröjan?

 

När du nu rensat ur och gjort i ordning så märker du ofta att det finns en hel del basplagg som saknas. Plagg som bara måste hänga där och finnas till hands. Mjuka sköna tröjor, enkla klänningar i dova färger och bekväma jeans. Just nu har only kläder rea på en mängd plagg, dem finner du bland annat på https://www.bekasonline.se/sv/articles/6/dam?brand=12.4.

 

Brett utbud

 

Märket Only har både ytterkläder, sköna basplagg, stickade polotröjor och accessoarer till ett bra pris. Plaggen håller även en god kvalité och passar utmärkt i din höstgarderob. Märket är välkänt och vi finner det lite varstans i butiker och på webben. En fördel med Only är att de har ett brett utbud som passar både en yngre såväl som en mognare stil. Men framför allt har de bra basplagg för en ruggig höst.