Krydda dina intima möten med ett kyskhetsbälte

17 april 2019 lisa nielsen
Krydda dina intima möten med ett kyskhetsbälte

Kyskhetsbälte är vanligare än vad de flesta tror. Och antagligen är det något som du nyligen hört om och därefter känner dig nyfiken på att pröva, antingen på dig själv eller som krydda i ditt intima liv med din partner. För visst innebär kryddor ett både mer färgstarkt och spännande intimliv. Ett som bränner till och stimulerar er både två i fantasi och verklighet. Oavsett sexuell läggning är detta form av kontrollmedel något som må trigga båda partners, och speciellt i lekar där den ena dominerar och den andra domineras. Kukbur är ett smeknamn till den sexleksak som kan ta ditt sex till nya höjder. Något som gör att ert band blir starkare, att ni både slappnar av mer, och kommer i större extas. Varför inte pröva när man enbart lever en gång. 

Sexleksaker utöver det vanliga ger ovanliga sensationer

Ja men visst, passa på att passa på att ge dig själv eller din partner ett kyskhetsbälte. Med en sån på är känslan en av kontroll. Visst känns det annorlunda med ens privata delar åtstramade och utan fri vilja. Något som kan trigga bäraren i alla situationer, och även i dagliga livet. Något som dessutom kan överraska den andra partnern och ge en stor effekt i det ögonblick då könet igen släpps fri – igen, kanske av ens partner på ett mycket sensuellt sätt. Samma medel kan användas varje dag för att trigga diverse fantasier. 

 

Manliga sexleksaker tar över världen

Manliga sexleksaker har fått ett definitivt uppsving. Alla köper dem – både män och kvinnor. Och alla njuter av dem, ibland. Kukbur och kyskhetsbälte till män är en av se sexuella hjälpmedel och stöd som blivit allra mest populär på kortast tid. Och här finns de tillgängliga att köpa för ett bra pris. Välj bland ett antal varianter och upplev effekten redan snart. 

Fler nyheter