Kundklubb – Så blir du medlem och sparar pengar som mamma

19 april 2023 Julia Zsiga

Som mamma är det viktigt att hålla koll på hushållsbudgeten och få ut så mycket som möjligt av sina inköp. Att vara medlem i en kundklubb kan vara ett smart sätt att spara pengar och få tillgång till förmåner och rabatter på sina favoritprodukter. Läs vidare för att få tips om hur du blir medlem i en kundklubb och vilka fördelar du kan få som medlem.

Vad är en kundklubb?

En kundklubb är en grupp av lojala kunder som har valt att bli medlemmar och som får tillgång till exklusiva erbjudanden, rabatter och förmåner från företaget. Det kan handla om allt från att samla poäng för varje köp som sedan kan användas för att få rabatt, till att få unika erbjudanden och tillgång till produkter innan de lanseras för allmänheten. Många kundklubbar erbjuder också möjligheten att delta i tävlingar och event för medlemmarna.

Hur blir man medlem i en kundklubb?

För att bli medlem i en kundklubb behöver man vanligtvis registrera sig på företagets webbplats eller i butiken. Det kan vara en enkel process där man bara behöver fylla i några grundläggande uppgifter som namn, e-postadress och eventuellt födelsedatum. Vissa kundklubbar kräver också att man ska ha gjort ett köp för att kunna bli medlem, medan andra är helt gratis att gå med i.

image

Vilka fördelar kan man få som medlem i en kundklubb?

Som medlem i en kundklubb kan man få tillgång till en rad olika förmåner och rabatter. Beroende på vilken typ av kundklubb det handlar om kan man exempelvis få:

  • Rabatter på utvalda produkter
  • Bonuspoäng för varje köp som kan användas för att få rabatt
  • Unika erbjudanden och tillgång till produkter innan de lanseras för allmänheten
  • Möjlighet att delta i tävlingar och event
  • Personliga rekommendationer baserat på tidigare köp

Tips: Inspiration Company

En kundklubb som kan vara särskilt intressant för mammor är Inspiration Company. Det är en online-baserad kundklubb där medlemmarna får tillgång till unika erbjudanden och rabatter på en rad olika produkter inom kategorier som hälsa, skönhet, inredning och barnartiklar.

Fler nyheter