Låt ett proffs utföra en installation av din gasspis

22 september 2022 Camilla Holmgren

editorial

Att installera en gasspis kan vara en skrämmande uppgift. Om du inte är bekant med gasledningar och hur de fungerar är det bäst att överlåta installationen till ett proffs. Som tur är finns det många företag i Stockholm som erbjuder installation av gasspisar, till exempel Gasservice (https://gasservice.nu/tjanster/installation-gasspis/). Så oavsett om du renoverar ditt kök eller bara byter ut din gamla spis, se till att kontakta ett av dessa företag för att få hjälp!

installation av gasspis stockholm

Fördelar med att anlita ett proffs för installation av gasspisar:

  • Du behöver inte oroa dig för gasläckor
  • Installationen sker snabbt och effektivt
  • Du sparar tid och pengar på lång sikt

Om du planerar att renovera ditt kök eller byta ut din gamla gasspis ska du se till att anlita en professionell installatör av gasspisar i Stockholm. Med deras hjälp kan du undvika gasläckor och få din nya spis installerad snabbt och effektivt! För att inte tala om att du sparar tid och pengar i det långa loppet. Så vad väntar du på? Kontakta en gasinstallationsfirma redan idag!

Vad kostar det att installera en gasspis?

Kostnaden för gasinstallation varierar beroende på vilket företag du anlitar, vilken typ av gasspis du har och hur komplicerad installationen är. Att byta ut din gasspis är ett stort beslut. Du kan dock räkna med att betala någonstans mellan 500-2000 kronor för professionella gasinstallationstjänster. Så om du vill spara pengar ska du se till att få flera offerter innan du anlitar ett företag.

När ska du byta ut din gasspis?

Det finns ingen bestämd tidpunkt eller datum när du bör byta ut din gasspis. Men om den är mer än 15 år gammal kan det vara dags för en uppgradering. Nyare modeller är vanligtvis mer energieffektiva och kan hjälpa dig att spara pengar på din gasräkning. Om din gasspis börjar visa tecken på slitage är det också en bra idé att byta ut den.

Fler nyheter