Låt väggarna komma till liv

08 juli 2019 Mikael Barani
Låt väggarna komma till liv

Det finns många sätt på vilket vi kan göra våra hem unika och personliga. För visst är det viktigt för oss att våra hem speglar vår personlighet, precis som vårt val av kläder gör. Det är ett sätt att förlänga bilden vi har av oss själva. Någonstans handlar det kanske om att vi är sociala djur, och vill kommunicera till andra människor på alla tillgängliga sätt.

Naturligtvis handlar det också om att vi ska trivas i våra hem. Alla vill vi väl omge sin själv med föremål som får oss att må bra.

Men för att återknyta till den första meningen i detta inlägg: Det finns många sätt på vilket vi kan pimpa våra hem. För vissa är det genom tavlor. För andra genom möblering.

Alternativen är många, och ett av dem är ett mindre vanligt sätt, men därför också kraftfullt: Fototapeter är tapeter som täcker en hel vägg. Motiven kan såklart variera och innefattar allt från abstrakt konst till välkända turistattraktioner. På SohuShop så är utbudet av fototapeter enormt stort, och det är alltid du som individ som vet vad som klickar med just dig.

Kanske är du musiker och vill skapa en pulserande och levande vibe hemma i ditt kök? Kolla då in fototapeterna med musikmotiv.

Eller kanske vill du skapa lite nostalgisk känsla, och fånga känslan av barndomens sommarstuga? Då kan du kika in bland strukturtapeterna. Här finns nämligen en väldig fin variant med trästruktur. Naturligtvis finns det även motiv med tegelväggar, för dig som vill ha känslan av att bo i någon skön lya i Brooklyn.

SohuShop vet att det kan vara lite krångligt att sätta upp en fototapet, och har därför en film på sin hemsida med klara instruktioner.
Skulle det ändå bli lite tokigt så har du möjlighet att som ett engångserbjudande få en helt ny väggdekor, utan extra kostnad.

Fler nyheter