Lys upp någons vinter med ett blombud

30 november 2020 Mikael Barani

Du har kommit långt från där du en gång stod. Blivit så mycket mer än den du en gång var.

Livet brukar ha den effekten på oss – ingenting står någonsin still. Allting är i ständig utveckling.
Precis som vattnet i den lilla bäcken utanför huset där du spenderade dina somrar.

Vi finns här för varandra

Det är dock lätt att bli fartblind. Att tänka att det faktiskt inte har hänt någonting alls. Kanske handlar det om att vi är dåliga på att stanna upp och gratulera oss själva för den kamp som vi för i vår vardag. Vi behöver uppskatta våra egna strapatser mer, glädjas åt våra framgångar och lära oss av våra misstag.

På så sätt blir vi också bättre på att uppmärksamma andra som kämpar i sina liv. För vi för alla en kamp, det går inte att blunda för. Livet är tufft var man än befinner sig i detta stora äventyr som sker här på jorden.

Ge någon anna lite extra kärlek idag. Beställ ett blomsterbud på https://lindhagensblommor.se/skicka-blommor och visa personen att du bryr dig. Vi kan aldrig få för mycket omtanke i denna värd. Tvärtom: Det behövs mer.

För en dag kommer detta äventyr att närma sig sitt slut. Det enda som kommer att finnas kvar av dig är minnet av allt som du gjorde när du var här.

Lyft upp andra människor. Gratulera dem och hjälp dem på deras resa. Du kommer märka att du kommer att få samma stöd från din omgivning. För den som ger mycket kommer även att få mycket.

Eftersom vi börjar närma oss jul så finns det inte något bättre tillfälle än nu att förkroppsliga dessa ideal.
Det behöver inte vara fysiska presenter, utan det kan vara ett telefonsamtal till någon som du inte har hört av dig till på länge. 

Ibland behöver vi påminna våra nära och kära om att vi finns där för dem.

Fler nyheter