Skapa externa lokaler med smarta modulsystem

10 juni 2020 Jenny Olsson

Ibland kan behovet av en lokal uppstå. I en skola kanske man plötsligt behöver utföra en renovering i ett klassrum på grund av en fuktskada och då är det viktigt med en ny, tillfällig lokal för att kunna fortsätta undervisningen. 

Även i tiderna som råder kanske man är i behov av en ny lokal när man inte så gärna vill sitta många tillsammans. Kanske behöver man glesa ut arbetsplatserna på kontoret då alla inte har möjlighet att jobba hemifrån. Man kan också behöva ett särskilt mötesrum om man inte vill blanda för många människor i en och samma lokal.

Anledningen till att man behöver en lokal snabbt kan vara många men inte sällan uppstår behovet av lokalen snabbt. 

 

 

PCS Modulsystem AB är ett företag som kan erbjuda kvalitativa och flyttbara modulsystem. De kan förse landsting, kommuner, myndigheter och privata entreprenörer snabba och enkla lösningar. Med sina flyttbara moduler skapar de en snabb lösning. Trots det innehåller modulerna hög kvalitet och uppfyller såväl miljökrav som specialanpassning och hållbarhet. 

PCS står för Portable Construction System och är företagets eget portabla modulsystem. Modulerna är egendesignade och med dessa moduler har de i över två decennier skapar flexibla och skräddarsydda totallösningar för sina kunder. Här tar de hand om allt, från beställning till färdigställande av modulerna. 

Tillbaka i tiden var det inte ovanligt att de här modulhusen kallades för barack, något som kanske för tankarna till väldigt enkla byggnader men dessa är något helt annat. Företaget erbjuder modulbyggda paviljonger och flervåningsbyggnader som håller minst lika hög kvalitet som en vanlig platsbyggd lokal. På PCS är de alltid noga med slutresultatet och att det ska se trevligt ut när det är färdigställt, därför erbjuder de sina kunder en trivsam miljö, både in- och utvändigt. 

Med dessa moduler kan man snabbt få en lösning som både är kostnadseffektiv, enkel och kvalitativ. 

Fler nyheter