Skicka paket

02 augusti 2018 Jenny Olsson
image

Att skicka paket ska vara enkelt och gå snabbt. Att själv behöva leta efter det snabbast alternativet kan ibland vara tidsödande när man har mycket annat att göra. Med Billigtpaket.se går det snabbt och smidigt att hitta den bästa lösningen. De använder sig av Schenker och här finns flera olika fraktalternativ, med tåg eller lastbilar och även flyg eller båt. Här man kan skicka både större och mindre paket och med olika värde. Det fina är att alla paket behandlas på samma sätt. Man kan också följa paketen i realtid och vara säker på att paketen går från dörr till dörr. Schenker kan hämta paketet vid din dörr och sedan lämna det vid dörren hos mottagaren. Har man ett paket av större värde kan man lägga till en varuförsäkring som ersätter leveransens värde om olyckan skulle vara framme och paketet kommer bort eller går sönder på väg till mottagaren. Man kan också lägga till efterkrav på paketet vilket gör att varan inte lämnas innan du som mottagare fått betalt för den. Även kylda produkter går att skicka med Schenker då de levererar varorna i lastbilar, både inom Sverige och ut i Europa. 

Ibland kan det kännas lite jobbigt om man har paket som måste förtullas men hos Schenker kan man få rådgivning med både import och export eller till och med lämna bort hela ansvaret genom att skriva en fullmakt. 

Oavsett vad man ska skicka är Schenker en enkel lösning eftersom det finns så många olika alternativ. Här är det enkelt att hitta den bästa lösningen. Att alltid kunna följa leveranserna är också en stor trygghet för många då man har full koll på vart leveransen är och när den kommer fram. Schenker har dessutom över 1600 ombud runt om i Sverige där man enkelt kan lämna leveranser både till privatpersoner och företag. Vid större eller tyngre paket kan man vända sig till en av Schenkers-terminaler. Kika in på https://billigtpaket.se/schenker

Fler nyheter