Skinnvantar, för du kompromissar inte med din stil

18 januari 2022 patrick pettersson

editorial

Tänker du på vilket intryck du ger? Ett par snygga skor som också är bekväma att gå i. En stilren jacka som inte tar alltför mycket plats. Allt du tar på dig speglar din stil och vem du är. Och i ett skandinaviskt klimat så är det också viktigt att dina kläder håller dig varm.

I allt detta, dina tankar om dina skor och din jacka, om det du vill visa andra när du går nerför gatan på väg till en intervju för ett arbete, eller när du ska på den första dejten – funderar du någonsin på vad du har på händerna? Du talar ganska högt med dina händer, du gestikulerar och förstärker dina ord med rörelser som du utför med dem. Du pekar och visar engagemang med dina gester.

Ett par skinnvantar visar att du är en kraftfull person som får saker gjorda. De visar att du är mån om det yttre men att du också är en slitstark person som inte accepterar något utöver det bästa.

Skinn är ett material som är snyggt och visar klass. Men det är samtidigt ett material som visar på en sida som klarar av tuffa utmaningar.

 

handskar 

Skyddar mot kylan med stil

Skinnvantar skyddar mot den kalla svenska vintern med stil. För en pålitlig återförsäljare så ta en titt här: https://ostermalmshandskaffar.se/.

För att hitta din stil av skinnvantar kanske du ska handla med någon som kan din stil, någon som vet vad du vill säga bättre än du själv. För även om du gjort det visa valet att bära skinnvantar måste du välja din stil med omsorg. Vi är alla olika och har alla våra unika personlighetsdrag som vi visar med vårt val av kläder, och därför ska du välja dina skinnvantar hos en återförsäljare som vet vad som sägs med just skinnvantar.

Fler nyheter