Storage för ditt bohag i Uppsala

Det kom som en vinst när du fick höra att du fått hela din mammas bohag, precis när du börjat leta efter en egen lägenhet. Hon hade helt enkelt tröttnat och ville byta ut alla möbler, men för dig var det en fullträff. Det innebär att du kan möblera upp hela din lägenhet utan att behöva lägga en enda krona. Vill du så kan du ju byta ut det du vill senare. Även om du inte ser något som helst fel på någon av möblerna, de är både fina och ganska moderna.

Men nu var det ju det där med var du ska göra av dem. Lägenheten som du troligen kommer få får du inte flytta in i förrän om tre månader, och din mamma har redan beställt nya möbler som kommer om en vecka. Det är då som du får tipset av din morbror att hyra Storage i Uppsala, som han använder sig av. En möjlighet att magasinera det du vill och dessutom precis hur länge du vill. Även om det inte blir den lägenheten som du inväntar besked på.

Valet är enkelt

Det absolut enklaste när du ska magasinera hos en flyttfirma, är att låta dem både sköta flytten och magasineringen. Då behöver du inte bära tungt, hyra släp och kanske även bil, locka vänner och familj för att få hjälp, och så vidare. Istället meddelar du bara firman vad du ska magasinera och ungefär hur länge du tror att det kan bli. 

Behöver du något under tiden så är det bara att boka en tid och hämta det. Eller lägga till det du vill. När det sedan är dags att förflytta allt ditt magasinerade bohag till nästa adress, så kan du boka den flytten också. På det viset kan du slippa flytta någonting själv, förutom det du använder dig av dagligen.