Trygghet med ett knapptryck

14 februari 2020 jonas olsson
Trygghet med ett knapptryck

Förr i tiden så var familjen stark och alla generationer levde samman i symbios. Man var inte ensam fysiskt eller ekonomiskt och alla gjorde vad de kunde för att familjen skulle ha mat på bordet och tak över huvudet. Idag lever vi mer individuella liv där barnen unga flyttar till egna bostäder och själva måste försörja sig på bästa möjliga sätt. Vip banks är därför en trygghet som finns endast ett knapptryck bort, ifall man snabbt behöver lite extra pengar i plånboken.

 

Något att luta sig mot

Eftersom det är enkelt och säkert att låna pengar via vip banks även om man råkar ha fått betalningsanmärkningar, vet man att man tryggt kan luta sig mot dem för extrapengar när det behövs. Och bara den vetskapen kan vara nog för att man ska kunna slappna av och inte behöva känna oro för hur man löser ekonomin om något oförutsett skulle ske. Även om man inte har pengar på kontot så kan man snabbt få det ifall det behövs. Ibland är det inte trygghet att ha, utan att veta att man kan få, om man behöver.

 

 

Plötsliga förändringar kan ske

Hur väl man än planerar sitt liv så kan det ske plötsliga ovälkomna förändringar som man inte kunnat förutse. Kanske behövs en akut renovering av hemmet. Bilen går sönder. Husdjuret blir sjukt. Man mister jobbet, eller något annat liknande. En extra slant kan rädda hela ekonomin, som annars kanske hade gått snett lavinartat. Att låna pengar är något som många råder att man ska undvika, men att låna pengar kan ibland vara den enda lösningen på en situation som annars snabbt kunnat gå fel. Man kan inte vänta med att gå med ett sjukt djur till veterinären tills man får lön. Och man kommer kanske inte ens till jobbet och kan tjäna pengar om bilen är trasig.

Fler nyheter