Uppgradera ert sexliv med en sexgunga

26 augusti 2019 patrick pettersson
Uppgradera ert sexliv med en sexgunga

Har ni använt slut på ställen där hemma att ha sex på? Efter några månader eller år med sex mot vassa bordskanter, på ostabila stolar eller bekymmer med fläckar i soffan så är det dags att testa något annat när ni vill piffa till sexlivet. Ni har kanske provat olika sexleksaker men saknar fortfarande något. Då är det dags för er att prova en sexgunga som erbjuder sex på ett helt nytt sätt än tidigare. Den kommer garanterat hetta upp ert sexliv och ge er nya spännande upplevelser tillsammans!

 

 

Sexgungor för alla

 

Tidigare har sexgungan varit lite mer reserverad för de med fetisch för bondage och BDSM. Idag finns den i gemene mans hem. Är ni modiga nog att låta gungan hänga framme när ni får besök, så lär åsynen av den väcka mer intresse och avund än avsmak. För vem är inte lite nyfiken på en gunga egentligen?

Det finns många olika sexgungor att välja på beroende på era preferenser. Det är lättare att utföra oralsex utan obekväma vinklar och stående ställningar blir gärna en favorit när ingen behöver lyftas. Ni kan styra och kontrollera vinklar, utforska varandras kroppar och experimentera med nya sexpositioner. En sexgunga ger ett mycket mer variationsrikt sexliv än tidigare!

 

Gör omöjliga sexpositioner enkla

 

Vissa sexställningar existerar endast i fantasin just för att de är fysiskt omöjliga att få till i verkligheten. Gungan gör att ni inte längre är begränsade av tyngdlagen och ni kan se och känna varandra på ett helt nytt sätt. Den möjliggör sexpositioner som är svåra eller omöjliga att få till annars.

Släpp lös era fantasier och prova ställningar som bara varit möjliga i tanken. Gungan kommer att bli er tredje sexpartner när ni väl testat den. Vare sig ni vill köra avancerade ställningar eller prova känslan av att vara viktlös – den är magisk!

Fler nyheter