Välj ett konferenshotell med spa för nästa resa – varva jobb med avslappning

21 februari 2023 Mimmi Källström

Välj ett konferenshotell med spa för nästa resa – varva jobb med avslappning

Håll nästa konference i Tällberg där ni kan kombinera arbete och avslappning. Att hitta ett konferenshotell med spa kan vara det perfekta sättet att koppla av efter en lång mötesdag eller att belöna ditt team för deras hårda arbete. På ett konferenshotell med spa finns alla bekvämligheter och tjänster som behövs för en lyckad sammankomst. Från fullt utrustade mötesrum till bekvämt boende och lugnande spabehandlingar

Ta ett steg bort från vardagen och ge dig hän åt avkoppling på Åkerblads Hotel i det fantastiska Tällberg.

Få jobbet gjort i snygga konferenslokaler

När du planerar en konferens kan du vända dig till Åkerblads Hotel för alla dina behov. Deras toppmoderna mötesrum har den mest avancerade tekniken och snygg design.

Behöver du en paus från det hektiska livet med evenemang och möten? Varför inte unna dig något speciellt med Åkerblads Hotels spapaket! Belöna dig själv för ditt hårda arbete genom att ta lite ledigt för att koppla av, bli uppfriskad och ladda upp. Utnyttja den här unika möjligheten – varva ditt konferensbesök med att njuta av lyxig bortskämdhet!

spa

Aktiviteter

På Åkerblads Hotel kan du välja mellan olika aktiviteter som hjälper dig att koppla av och få ut det mesta av din vistelse. Hotellet erbjuder en rad olika fritidsaktiviteter som utomhuspool, gym och mycket mer. Du kan även träffa en personlig tränare för att hjälpa dig att ta steg mot en hälsosammare livsstil.

Ta din nästa konferens till Åkerblads Hotel och njut av den perfekta blandningen av arbete och avkoppling!

Gym

Hotellets fitnesscenter har följande funktioner :

– Kardiomaskiner

– Fria vikter

– Motståndsmaskiner

– Utrymme för funktionell träning.

Oavsett om du vill hålla dig i form eller förbättra din fysiska hälsa har fitnesscentret all utrustning du behöver för ett effektivt träningspass. För dem som vill ha ett mer intensivt program finns personliga tränare tillgängliga.

Fler nyheter