Ljusslinga med solcell erbjuder ett energieffektivt sätt att skapa en magisk atmosfär i trädgården

14 april 2022 Cecilia Olsson

editorial

Nu är det inte länge kvar till dess att kvällarna blir ljumma och man kan sitta ute i trädgården långt in på småtimmarna utan att frysa. Det är otroligt härligt att njuta av friska luften i goda vänners lag på en uteplats eller ensam i en härlig hängmatta. Efter en lång vinter är man helt enkelt redo att spendera massor av tid utomhus. Något som kan tillföra det lilla extra under kvällar (och kanske även nätter) när man sitter i trädgården och myser är ljusslingor. Det är få saker som får tomten att se så inbjudande och fin ut som vackra ljusslingor. 

Var passar ljusslingor?

Ljusslingor passar i princip överallt i trädgården. Det är väldigt fint att inkorporera dem i en festdukning genom att hänga en ljusslinga över bordet. Det är såklart även vackert att hänga ljusslingor mellan träd och/eller på staket. Det är bara att låta fantasin flöda och skapa en magisk trädgård med hjälp av ljusslingor.

Ljusslinga solcell

Använd ljusslingor med solceller för att dra ner på energiförbrukningen samt underlätta placeringen

Om man inte tycker om att förbruka energi i onödan men samtidigt älskar mysig belysning så kan det vara klokt att välja solcellsdrivna ljusslingor till trädgården. Då laddas ljusslingorna upp med hjälp av solens strålar under dagen för att sedan kunna lysa vackert under kvällen. En annan fördel med att använda sig av solcellsdriven belysning är att man inte behöver tänka på att ha ett eluttag nära eller dra sladdar för att belysningen ska fungera.

Kvalitativa ljusslingor med solceller

Den som är ute efter ljusslinga solcell av hög kvalitet kan vända sig till SolarCamp. Det är en webbshop med ett brett utbud av högkvalitativ belysning som drivs helt gratis med hjälp av solen. SolarCamp har solcellsdrivna ljusslingor i flera olika längder, former och färger som gör att det går att hitta något för de allra flesta smaker och behov.

Fler nyheter